Dit is jou verantwoordelikheid

January 26, 2015

 

Leer om te vra vir wat jy nodig het.

Niemand kan beter weet wat jy nodig het as jy nie. Dit is jou werk om jou behoeftes te verstaan en taal te gee daarvoor. Om van jou partner te verwag om dit uit te figure is onregverdig en ook (soos jy seker al klaar weet) nie baie effektief nie. 

Te veel keer is mense ongelukkig in verhoudings omdat hulle van hulle partners

 

verwag om te weet wat om te doen en hoe om dit te doen. "As jy lief is vir iemand dan sal jy mos...". Ons gee die verantwoordelikheid vir ons behoeftes weg. Meer as dit ons gee die werk wat dit kos om te weet wat ons behoeftes is weg. Dan is ons omgekrap as ons dit nie by ons partners kry nie.

Dink gou vir 'n oomblik wat is die nommer een ding wat jy op hierdie stadium in jou verhouding van jou partner nodig het. Maak die tyd om jouself af te vra: "Hoe kan ek daarvoor vra?" Dit is nie maklik nie, maar dit is die beste manier om jou diepste behoeftes aan te spreek. Anders is dit maar blote toeval. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Hoe om boeke te verteer

August 30, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts