Gee drukkies eerder as soentjies

August 15, 2016

Jy hoef natuurlik nie die soene te los vir drukkies nie - voeg net by, maar meeste couples groet mekaar met net 'n piksoen. 'n Kort drukkie beteken baie meer vir jou verhouding as selfs 'n lang soen. NO JOKES! Dit is goed vir julle emosionele EN fisiese gesondheid. En dit maak dat dit goed is vir julle verhouding.

Vir julle drukkies om so 'n effek te hê moet dit ten minste 20 sekondes lank wees. Maak dit jou ongemakik om net daaraan te dink? Freak dit jou bietjie uit? Jy is nie alleen nie. Dit is juis omdat dit so 'n intieme aksie is. Maar daag jouself uit en probeer net vir hierdie week om jou partner 'n drukkie te gee en 'n rukkie vas te hou elke keer as julle groet en kyk wat gebeur.

 


Al voel dit so...

uhm...

...bietjie 

awkward 
aanvanklik...

 

 

 

Francois Esterhuizen: Huweliksberading en terapie vir verhoudings - Stellenbosch. Huweliksvoorbereiding, huweliksverreiking, kursussue en werkswinkels vir verhoudings. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Hoe om boeke te verteer

August 30, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

November 25, 2019

November 25, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags